Τρεις απλές συμβουλές για την παρασκευή συνταγών ωμών τροφίμων για αρχάριους

 Τα ωμά τρόφιμα μπορεί να είναι συναρπαστικά όταν διερευνηθούν διεξοδικά. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι αποθαρρυντικό για όσους τα μαθαίνουν πρώτα. Πολλές συνταγές περιλαμβάνουν τη χρήση αρκετών συσκευών κουζίνας που δεν αποτελούν βασικό στοιχείο κάθε νοικοκυριού, συμπεριλαμβανομένων των αφυγραντήρων, των επεξεργαστών τροφίμων και των μπλέντερ Vitamix. Τέτοιοι παράγοντες μπορούν να αποτρέψουν πολλούς νέους ωμούς τροφίμους που απλά ψάχνουν να βρουν συνταγές ωμών τροφίμων για αρχάριους που είναι γρήγοροι και εύκολοι στη διαχείριση.

Αν και αυτές οι συνταγές μπορεί να είναι εκφοβιστικές με την πρώτη ματιά, υπάρχουν τέσσερις εύκολες συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν τους αρχάριους να περιηγηθούν σε περίπλοκες συνταγές και να δημιουργήσουν απλές συνταγές ωμών τροφίμων για αρχάριους.

Συμβουλή #1: Συνταγές που απαιτούν αφυγραντήρα. Πολλές συνταγές απαιτούν τη χρήση αφυγραντήρα για να επιτύχουν διαφορετικές υφές και επιτρέπουν την ψευδαίσθηση της «ζεστασιάς» χωρίς να θερμαίνουν πραγματικά τα τρόφιμα πάνω από θερμοκρασίες που μετουσιώνουν τα ένζυμα των τροφίμων. Ενώ ένας αφυγραντήρας θα μπορούσε να είναι μια επένδυση που μπορεί να θέλετε να κάνετε στο μέλλον, πολλές συνταγές ωμών τροφίμων για αρχάριους μπορούν να γίνουν αντικαθιστώντας έναν αφυγραντήρα με έναν συμβατικό φούρνο.

Αν και θα είναι πιο δύσκολο να παρακολουθείται η "ακριβής" θερμοκρασία ενός συμβατικού φούρνου, μπορεί κανείς να επιτύχει πολύ παρόμοια αποτελέσματα ρυθμίζοντας τον φούρνο στη χαμηλότερη ρύθμιση και σκάσιμο αφήνοντας την πόρτα του φούρνου μισάνοιχτη κατά περίπου μία έως δύο ίντσες. Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει ένα θερμόμετρο φούρνου εάν οι "ακριβείς" μετρήσεις θερμοκρασίας είναι σημαντικές. Ακολουθήστε την αρχική συνταγή όσον αφορά τον χρόνο που απαιτείται για τη σωστή "αφυδάτωση".

Συμβουλή #2: Η λύση Magic Bullet. Είτε ετοιμάζετε μια προηγμένη γκουρμέ συνταγή είτε απλές ωμές συνταγές για αρχάριους, αναμφίβολα θα συναντήσετε συνταγές που απαιτούν λεπτή κοπή και λείανση ξηρών καρπών και σπόρων. Πολλές συνταγές ενδέχεται να απαιτούν ένα μύλο καφέ για να ολοκληρώσει αυτό το έργο, και ενώ αυτή είναι σίγουρα μια βιώσιμη επιλογή, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν κατέχουν έναν προσωπικό μύλο καφέ. (Και όσοι δεν το προτιμούν να το χρησιμοποιούν για να αλέθουν ξηρούς καρπούς.) Το Magic Bullet επιτυγχάνει τα ίδια αποτελέσματα με έναν μύλο καφέ και μπορεί να χρησιμεύσει για διπλό σκοπό ανάμειξης και ανάμιξης για άλλες συνταγές.

Συμβουλή #3: Προ-προγραμματισμός και κατάψυξη. Μια κοινή δυσκολία που αντιμετωπίζουν πολλές συνταγές είναι τι να κάνουμε με τα υπολείμματα. Επειδή τα ωμά τρόφιμα στερούνται συντηρητικών που θα επέτειναν τη διάρκεια ζωής τους, συχνά χρειάζεται να καταναλωθούν αμέσως ή αμέσως μετά την προετοιμασία. Τι να κάνει κανείς τότε με τα υπολείμματα τέτοιων συνταγών ωμών τροφίμων για αρχάριους; Ο προ-προγραμματισμός για γεύματα είναι μια απλή απάντηση. Κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου για να γνωρίζεις πόση συνταγή φτιάχνεις και μην φοβάσαι να κόψεις μια συνταγή στη μέση (ή στα τέταρτα!), Αν φοβάσαι ότι δεν θα καταναλώσεις ολόκληρη. Αλλά καθώς η ζωή είναι συχνά απρόβλεπτη, η κατάψυξη μπορεί να είναι μια άλλη βιώσιμη επιλογή για την επιμήκυνση της ζωής του φαγητού σας. Για παράδειγμα, πολλές ωμές σούπες και πατέτες μπορούν να καταψυχθούν μετά την προετοιμασία, όπως και κάθε φρούτο ή προϊόν που μπορεί να απειλήσει να χαλάσει.




If you need any kind of information this topic click here : kolokithosoupa veloute

Comments

Popular posts from this blog

재미있는 온라인 슬롯

Qualitätsmöbel: Lounge- und edle Schlafzimmermöbel kaufen

Top 5 Freelancing Websites In The World